Ένας 33χρονος από τον Βόλο, κατηγορούμενος για κακοποίηση της συζύγου του, κρύφτηκε την χθες (14/12) από την δικαιοσύνη και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπου τέσσερις υποθέσεις για ενδοοικογενειακή απειλή και σωματική βλάβη, έφεραν το όνομά του στο πινάκιο.

Η ποινή για τις υποθέσεις ήταν βαριά και καταδικάστηκε συνολικά σε 59 μήνες, ενώ εάν δεν ασκήσει έφεση θα οδηγηθεί στην φυλακή, όταν συλληφθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 40χρονη σύζυγός του πέρασε τραγικές στιγμές από την βία που της ασκούσε , ενώ σε εκείνον είχαν επιβληθεί ασφαλιστικά μέτρα για να μην πλησιάζει την ίδια και το παιδί, αλλά δεν τα τήρησε. Σε ένα από τα πολλά επεισόδια εις βάρος της συζύγου του, χτύπησε και το ανήλικο παιδί τους, που βίωνε και τη ψυχολογική βια.

Η γυναίκα ζούσε έναν εφιάλτη καθώς συχνά εμφανιζόταν σπίτι για να την απειλήσει, για να την χτυπήσει και να δημιουργήσει φασαρίες. Χθες ήταν κατηγορούμενος για δύο επεισόδια το 2020 και ακόμα δύο επεισόδια το 2021.
Η ποινή των 59 μηνών που του επιβλήθηκε προβλέπει η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, αλλά εάν δεν την καταθέσει θα συλληφθεί και θα εκτίσει την ποινή. Επίσης απαγορεύεται να πλησιάζει το σπίτι της συζύγου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης