Επί πέντε ώρες κατέθετε ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ο 55χρονος δάσκαλος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων.

Μετά το πέρας της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για το αν θα πρέπει να παραμείνει κρατούμενος ή να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τελικά αποφασίστηκε ο πενθήμερος κατ’ οίκον περιορισμός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντός πέντε ημερών θα συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο, ώστε να αποφασιστεί η προφυλάκιση ή μη του κατηγορουμένου.

Ο 55χρονος έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη, δηλαδή στις 10.30, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται ότι παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά εντός και εκτός σχολείου, καθώς ασχολείτο με εκπαίδευση ανηλίκων στο πλαίσιο άλλων εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποια από τα παιδιά, ηλικίας έως 10 ετών, άρχισαν να διαμαρτύρονται στους γονείς τους για τη συμπεριφορά του απέναντί τους και τον τρόπο που τα άγγιζε. Τότε οι γονείς απευθύνθηκαν στον εισαγγελέα Ζακύνθου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης