Αντίθετοι με τις μετακινήσεις προσωπικού, οι οποίες δεν καλύπτονται από τον νόμο και έχουν σαν συνέπεια την αποδυνάμωση των τμημάτων του νοσοκομείου είναι οι εργαζόμενοι στη Ζάκυνθο.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων φωτογραφίζει ως βασικούς υπεύθυνους για τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν στο νοσοκομείο, τις εκάστοτε διοικήσεις οι οποίες ήταν αρμόδιες για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με δεδομένο τις ελλείψεις αυτές, εδώ και καιρό, η τωρινή Διοίκηση προσπαθεί να καλύψει τα κενά, χρησιμοποιώντας εν μέρει τον Νόμο. Ο στρουθοκαμηλισμός δεν είναι λύση. Εξάλλου στόχος της Διοίκησης θα πρέπει να είναι η διεκδίκηση νέων προσλήψεων μόνιμου προσωπικού και η αύξηση κονδυλιών για την κάλυψη των αναγκών, που πολλαπλασιάστηκαν με την μεταφορά μας στο νέο νοσοκομείο . Πιστεύουμε ότι η Διοίκηση αντί να ωραιοποιεί την κατάσταση που υπάρχει στο νοσοκομείο μας, θα πρέπει να προσπαθεί να βρει λύσεις και να μην κρύβεται πίσω από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά», επισημαίνεται.

Πηγή: imerazante.gr

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης