Τα έντονα παράπονα των ιδιοκτητών σκαφών που βρίσκονται ελλιμενισμένα στη μαρίνα της Πρέβεζας προκάλεσε το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν νερό!

Αλλοδαποί τουρίστες απευθύνθηκαν στο δήμο επισημαίνοντας πως είναι απαράδεκτο να αναγκάζονται μέσα στον ήλιο να κουβαλούν νερό μέχρι τα σκάφη τους, σημειώνοντας μάλιστα πως αν το γνώριζαν όχι μόνο δεν θα πλήρωναν το αντίτιμο του ελλιμενισμού, αλλά θα διάλεγαν κάποια από τις άλλες μαρίνες της ευρύτερης περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε επικοινωνία που είχε το atpreveza.gr με την Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κα Παρθενία Καζάκου, επισημάνθηκε πως πράγματι σημειώθηκε διακοπή του νερού στη Μαρίνα, διότι υπήρχαν οφειλές προς τη ΔΕΥΑΠ, από την εταιρεία που την εκμεταλλεύεται.

Παρόλα αυτά όπως επισήμανε η κα Καζάκου, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των τουριστών, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο αποφάσισε σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΠ την επανασύνδεση των παροχών νερού μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου και το κόστος του νερού για τους μήνες αυτούς θα βαρύνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης