Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 34 ακριβά ρολόγια, ROLEX βρέθηκαν σε έρευνα που έγινε στο σπίτι 27χρονου, ο οποίος πριν ένα χρόνο φέρεται να είχε διαρρήξει κατάστημα επώνυμων ρολογιών στην Αθήνα και σήμερα έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Ο 27χρονος Μολδαβός, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορείται για την ληστεία που έγινε το πρωί της 17ης Δεκεμβρίου 2018, σε ακριβό κατάστημα εμπορίας ρολογιών στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ο 31χρονος αδελφός του, με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς φέρεται να έχει λάβει από τον 27χρονο, ένα από τα ακριβά ρολόγια.

Ο 27χρονος σύμφωνα με την κατηγορία, εισήλθε στο κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη, και με την απειλή περιστρόφου, ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, τον υπάλληλο security που βρισκόταν στο σημείο και ανάγκασε την υπεύθυνη να του παραδώσει από τις προθήκες 38 επώνυμα ρολόγια, συνολικής χρηματικής αξίας 439.600 ευρώ.

Ο 27χρονος, ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας, από την αξιοποίηση των διαθέσιμων στοιχείων αλλά και των πληροφοριών που προέκυψαν από ομόλογες Υπηρεσίες Ευρωπαϊκών Κρατών και συνελήφθη έξω από την οικία του στο Αιγάλεω Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σπίτι του βρέθηκαν ρολόγια, στιλέτα και περίστροφο

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34 από τα κλεμμένα επώνυμα ρολόγια, περίστροφο κρότου με πέντε αβολύδωτα φυσίγγια και πέντε στιλέτα.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι ο αδελφός του δράστη ο οποίος αναζητείται, διέθεσε στο εξωτερικό, όπου διαμένει, ένα από τα αφαιρεθέντα ρολόγια. Το συγκεκριμένο ρολόι δεσμεύτηκε και μέσω της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία επιστροφής του στη χώρα μας, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του.

Σε βάρος του 27χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό Ανακριτή για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης