Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση κυκλώματος «νονών της νύχτας» που εκβίαζαν καταστηματάρχες στον Πειραιά και στην Δυτική Αττική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εννέα άτομα, ανάμεσά τους Έλληνες και Αλβανοί ποινικοί, οι οποίοι πουλούσαν προστασία σε τουλάχιστον 30 καταστήματα λαμβάνοντας για τις… υπηρεσίες τους από 200 έως 1.000 ευρώ.

Επτά συλλήψεις για συμμετοχή σε κύκλωμα νονών της νύχταςΩς αρχηγός της ομάδας εμφανίζεται έγκλειστος των φυλακών Λάρισας, ο οποίος είχε κατηγορηθεί την δεκαετία του 2000 για εγκληματικές επιθέσεις.

Ο εν λόγω άνθρωπος φέρεται να εμπλέκεται σε συμβόλαια θανάτου και σε ξυλοδαρμούς επιχειρηματιών, ενώ στο παρελθόν είχε γίνει στόχος αντίπαλης ομάδας που, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήθελε να τον δολοφονήσει σε ενέδρα θανάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, αρκετοί από τους κατηγορούμενους, είχαν κατηγορηθεί και για την υπόθεση των 217 νονών της νύκτας που είχε αποκαλυφθεί τον Μάρτιο του του 2011.

Έχουν βρεθεί επίσης, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων και άλλα όπλα, σφαίρες, χρήματα και άλλα πειστήρια.

Λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν από την Ασφάλεια, μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης