Στα χέρια της αστυνομίας τις τελευταίες ώρες βρίσκεται ένας 46χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να είναι ηγετικό στέλεχος διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ηρωίνης.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας απέκρυπτε επιμελώς τις ναρκωτικές ουσίες σε χαρτοκιβώτιο και στη συνέχεια τις απέστελλε στην περιοχή της Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πως έφτασε η αστυνομία στη σύλληψη του;

Στα ίχνη και στη σύλληψη του, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έφτασαν έπειτα από μεθοδική έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση η οποία είχε διάρκεια αρκετό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 46χρονος είχε τον ρόλο του παραλήπτη των ναρκωτικών ουσιών από τη Βουλγαρία και τα διακινούσε στην Ελληνική επικράτεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα την οποία διενεργήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης, όπου και διέμενε, βρέθηκαν και στην συνέχεια κατασχέθηκαν, δύο δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους (311) γραμμαρίων, χρηματικό ποσό (240) ευρώ το οποίο ήταν προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, δυο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και δυο αεροπορικά εισιτήρια.

Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα χαρτοκιβώτιο στο οποίο περιέχονταν ένας ενισχυτής ήχου και δύο νάιλον συσκευασίες με φελιζόλ, τα οποία χρησιμοποιούσε ο δράστης για την συσκευασία-απόκρυψη της ηρωίνης και την περαιτέρω μεταφορά της από τη Θεσσαλονίκη προς την Κρήτη.

Ο συλληφθείς αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης