Με κινηματογραφικό τρόπο, ύστερα από καταδίωξη, συνελήφθη στη Λητή ένας 34χρονος άνδρας, φερόμενος ως ο ένας από τους δύο δράστες ληστείας που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Γερακαρούς στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς μαζί με συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με απειλή καραμπίνας και πιστολιού, αφού αιφνιδίασαν τον 49χρονο ιδιοκτήτη και ακόμη τέσσερα άτομα, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο βενζινάδικο, αφαίρεσαν τις εισπράξεις, περίπου 1.500 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Κατά την αποχώρησή τους από το πρατήριο ο 34χρονος πυροβόλησε μία φορά στον αέρα με την καραμπίνα, για εκφοβισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή αρχικά εντόπισαν τους δράστες να κινούνται στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε καταδίωξη, καθώς στη θέα τους οι δύο άνδρες ανέπτυξαν ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε κρυμμένος σε εγκαταλελειμμένο επαγγελματικό χώρο στην περιοχή της Λητής, ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε σθεναρά. Με τη σχηματισθείσα δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, κλοπή, αντίσταση και παράβαση της ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς, ο άνδρας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης