Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Χειροπέδες σε τέσσερις Γεωργιανούς πέρασαν πριν από λίγες ημέρες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, ήταν λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (10/5), όταν η ομάδα ΔΙΑΣ παρατήρησε ότι δύο Γεωργιανοί που κινούνταν επί της οδού Υψηλάντου εμφάνιζαν ύποπτη συμπεριφορά.

Όταν προσπάθησαν να τους προσεγγίσουν, οι δύο άνδρες πέταξαν ένα πασπαρτού που είχαν στην κατοχή τους και άρχισαν να τρέχουν. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τους πήραν στο κατόπι και, λίγα μέτρα παρακάτω, κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Μετά την ακινητοποίηση των δύο ανδρών, οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο σημείο όπου είχε ξεκινήσει το κυνηγητό (στην οδό Υψηλάντου) και εντόπισαν ακόμη δύο άτομα, επίσης Γεωργιανούς και συνεργάτες των δύο συλληφθέντων, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, είχαν εισέλθει σε μία πολυκατοικία. Αμέσως συνέλαβαν και τους άλλους δύο άνδρες, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν κι άλλα διαρρηκτικά εργαλεία.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την προανάκριση προέκυψε πως οι εν λόγω συλληφθέντες, νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχαν πραγματοποιήσει διάρρηξη σε σπίτι στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και είχαν αφαιρέσει κοσμήματα και περίπου 4.000 ευρώ.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως ένας από τους συλληφθέντες είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

Χθες, με απόφαση του ανακριτή Πειραιά, οι τέσσερις συλληφθέντες προφυλακίστηκαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης