Αναστάτωση επικράτησε στο hotspot της Χίου, στην περιοχή της ΒΙ.ΑΛ. αμέσως μόλις οι υπάλληλοι τελείωσαν την εργασία τους στην πρωινή βάρδια. Δεκάδες εργαζόμενοι κατευθυνόμενοι προς τα οχήματά τους, που τα είχαν σταθμεύσει λίγο μακρύτερα από την είσοδο του Κέντρου διαπίστωσαν ότι τα λάστιχά τους ήταν σκασμένα και μάλιστα με τη χρήση μαχαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πιο τυχεροί από αυτούς είχαν μόνο ένα σκασμένο λάστιχο που το αντάλλαξαν επί τόπου με τη ρεζέρβα.

Όμως αρκετοί διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν σκάσει δύο ή τρία λάστιχα με αποτέλεσμα τα οχήματα να ακινητοποιηθούν.

«Δουλεύουμε στην κοινωφελή εργασία μέσω του ΟΑΕΔ για 495 ευρώ τον μήνα. Εμείς προσληφθήκαμε στις αρχές Σεπτέμβρη κι έτσι θα πληρωθούμε το νωρίτερο στις 15 Οκτωβρίου. Πολλοί από εμάς δεν είμαστε από τη Χίο. Δεν έχουμε κανέναν εδώ και τώρα τα λιγοστά χρήματα που έχουμε θα πρέπει να τα διαθέσουμε για να αλλάξουμε λάστιχα. Δυστυχώς δεν μας προστατεύει κανείς», δήλωσαν οι ίδιοι στον «π».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα παρά τις εκκλήσεις τους ώστε να δρομολογηθεί λεωφορείο για τους εργαζόμενους, η απάντηση του διοικητή του Hotspot ήταν ότι οποιοσδήποτε δεν επιθυμεί αυτούς τους όρους εργασίας μπορεί να παραιτηθεί.

«Δυστυχώς κανένας είτε περαστικός είτε από την Αστυνομία που είναι στον χώρο δεν είδε τίποτα. Ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα επαναληφθεί αυτό το σκηνικό έπειτα από λίγες ημέρες;», διερωτήθηκαν χωρίς κανείς να μπορεί να τους δώσει απάντηση.

Πηγή: politischios.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης