Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια και στην Αττική το απόγευμα της Κυριακής και ειδικότερα στα βόρεια προάστια. Στα λευκά ντύθηκαν περιοχές όπως ο Διόνυσος, η Δροσιά, ο Άγιος Στέφανος, η Εκάλη, αλλά και το Μαρούσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν την ώρα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω χιονόπτωσης στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ προς το Καζίνο, αλλά και στη λεωφόρο Φυλής από το ύψος της Μονής Κλειστών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια.

Επιπλέον, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου, λόγω της χιονόπτωσης από την κακοκαιρία «Μήδεια» που πλήττει τη χώρα.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία έχει διακοπεί από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ) μέχρι τη θέση Άγ. Πέτρος, στην Πεντέλη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, αναμένονται αρχικά χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές από το ύψος της Στερεάς Ελλάδας και βορειότερα, καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Μετά το απόγευμα της Κυριακής τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν στα βόρεια και θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια, με τις χιονοπτώσεις σταδιακά να εκδηλώνονται σε χαμηλότερα υψόμετρα, συμπεριλαμβανομένων των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Δείτε βίντεο του zougla.gr από τον Διόνυσο:

 

 

 

 

Δείτε βίντεο του zougla.gr από τη Μαλακάσα:

 

 

Δείτε εικόνες του zougla.gr από τα χιόνια στα βόρεια προάστια της Αθήνας: 


 

 

Στιγμιότυπα από την Εθνική Οδό στο ύψος του Ωρωπού:

 

Δείτε φωτογραφίες του zougla.gr από τον Διόνυσο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης