«Χείμαρρος» ο Ιβάν Σαββίδης για ΔΟΛ - Κατήγγειλε αδιαφάνεια στον διαγωνισμό

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017, 18:25
«Χείμαρρος» ο Ιβάν Σαββίδης για ΔΟΛ - Κατήγγειλε αδιαφάνεια στον διαγωνισμό
Στα εγκαίνια της έδρας Ποντιακών Σπουδών στο ΑΠΘ παραβρέθηκε ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε όπως ήταν φυσιολογικό από δημοσιογράφους να κάνει ένα σχόλιο για τη σημερινή κατοχύρωση της κυριότητας του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε έναν διαγωνισμό που συμμετείχε και ο ίδιος μέσω της Dimera.

Όπως γράφει το thessnews, ο επιχειρηματίας άφησε αιχμές για αδιαφανείς διαδικασίες στον πλειοδοτικό διαγωνισμό και επισήμανε το γεγονός ότι διαπιστώθηκε πρόβλημα με το ότι τα χρήματα της εγγυητικής προερχόταν από την Κύπρο αν και κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να συμβαίνει. «Τι έχουν τα λεφτά από την Κύπρο, μυρίζουν;» είπε χαρακτηριστικά. «Πρώτα χτυπάω τις πόρτες για να μου ανοίξουν, μετά κλοτσάω» είπε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.

Παράλληλα τόνισε ότι θα βάλει 25 εκ. ευρώ στο Mega και σημείωσε ότι θα δώσει 8 εκ. ευρώ για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού, απαντώντας σε ερώτηση για το πως θα συνδιοικήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μέσω του ΔΟΛ κατέχει πλέον το 22,11% των μετοχών του σταθμού.

Τόνισε επίσης πως δεν θα αφήσει το Mega να πτωχεύσει και ότι έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα. Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε παράλληλα σαφές μήνυμα προς τους μετόχους που έφεραν σε αυτήν την κατάσταση το κανάλι ότι πρέπει να πληρωθούν εργαζόμενοι, κράτος, τρίτοι και τράπεζες και οι μέτοχοι όχι.

Πηγή: thessnews

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017, 18:29