Εκτός κινδύνου, αλλά διασωληνωμένος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας, ο 11χρονος Ρώσος, που δέχθηκε τη νύχτα πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι από τον Ολλανδό ανιματέρ.

Το αγόρι επισκέφθηκαν το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, και διπλωμάτης της ρωσικής πρεσβείας, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, ο 11χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα πόδια.

Ο εφιάλτης

Σε απίστευτο εφιάλτη μετατράπηκαν, τα ξημερώματα, οι διακοπές για ένα 11χρονο παιδί και την οικογένειά του, που καταλύουν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου.

(Video από prismanews.gr)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Ο δράστης)

(O Συρίνο Σράιβερ)

Ο 20χρονος Ολλανδός Σιρίνο Schrijver έκανε διακοπές τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα και ειδικά στην περιοχή της Χερσονήσου.

Είχε έλθει ξανά διακοπές στη χώρα μας και μέσω ενός φίλου του που δούλευε ήδη στο τμήμα ψυχαγωγίας του συγκεκριμένου ξενοδοχείου,ενδιαφέρθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ανιματέρ. Οι συστάσεις ήταν αρκετές για να πιάσει δουλειά, ήδη από τις 7 Μαΐου, στο ξενοδοχείο, όπως ενημέρωνε τους φίλους του από τη σελίδα του στο Facebook.


(Το θύμα)

Ο μικρός φαίνεται πως διέφυγε την προσοχή των γονιών του, οι οποίοι περίπου στις 21.00 διαπίστωσαν την απουσία του κι άρχισαν να τον ψάχνουν. Επί τρεις ώρες δεν κατάφεραν να βρουν σημάδι του κι έτσι, τα μεσάνυχτα, κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, όπου δήλωσαν την εξαφάνισή του. Αμέσως υπήρξε μια μεγάλη κινητοποίηση και, τελικά, το παιδί βρέθηκε περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα σε χώρο με μπάζα έναντι του ξενοδοχείου, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι (πληροφορίες κάνουν λόγο για 11 μαχαιριές), κυρίως στην πλάτη.


(Το σημείο όπου βρέθηκε κατακρεουργημένο το παιδί – Φωτογραφία από flashnews.gr)

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε επί τόπου και παρέλαβε το παιδί, το οποίο διεκομίσθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το παιδί, και με αεροσκάφος τύπου C-130 μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

Το ΕΚΑΒ για μία ακόμη φορά αντέδρασε άμεσα στην κλήση για αεροδιακομιδή του 11χρονου.

Συγκεκριμένα:

– στις 7:10 π.μ. δέχθηκε την κλήση για επείγουσα αεροδιακομιδή
– στις 7:30 π.μ. απογειώθηκε C130 από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας
– στις 8:30 π.μ. το C130 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης
– στις 10:30 π.μ. ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες απογείωσης προς Ελευσίνα.


(Tο ασθενοφόρο μπαίνει στην 126 Σ.Μ., απ’ όπου απογειώθηκε το C-130)

Όσο για τον δράστη, όταν το παιδί βρέθηκε από την αστυνομία, είχε τις αισθήσεις του. Είπε ότι δέχθηκε τις μαχαιριές από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ του ξενοδοχείου, επειδή ο μικρός… του είχε πάρει μία τσάντα που είχε τα «σύνεργα» για τα νούμερά του… Ο άνδρας εντοπίστηκε να κινείται περίεργα έξω από το ξενοδοχείο μετά την καταγγελία και κατά τη διάρκεια των ερευνών από την αστυνομία για τον εντοπισμό του παιδιού.


(Η μητέρα του 11χρονου δίπλα στο ασθενοφόρο)

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 20χρονου, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ο φορητός υπολογιστής και το κινητό του 11χρονου αγοριού.

Πηγή: cretalive.gr
Φωτογραφίες: flashnews.gr

Video: prismanews.gr

Διαβάστε επίσης: Σοβαρός τραυματισμός 11χρονου από μαχαίρι, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013, 07:51

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης