Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων με θύμα γνωστή Χανιώτισσα δικηγόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικηγόρος πήγε στο γραφείο ειρηνοδίκη προκειμένου να αιτηθεί δικαστική προστασία για ηλικιωμένη η οποία αντιμετώπιζε έξωση από το σπίτι στο οποίο διαμένει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπό συνθήκες που ερευνώνται, υπήρξε διαπληκτισμός και – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες – ο δικαστής έσπρωξε την δικηγόρο με αποτέλεσμα αυτή να πέσει στο πάτωμα και να τραυματισθεί στο πίσω τμήμα της κεφαλής και να χάσει τις αισθήσεις της.

Η δικηγόρος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις, μεταξύ των οποίων και αξονική τομογραφία, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων.

Το πρωτοφανές περιστατικό επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Ιωάννης Δασκαλάκης ο οποίος δήλωσε: «Έγινε πράγματι ένα περιστατικό στο Ειρηνοδικείο, μεταξύ ενός Ειρηνοδίκη και μιας συναδέλφου δικηγόρου. Θα ζητήσουμε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συνέβη. Μέχρι τότε ουδέν άλλο σχόλιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης