Σε μία αξιέπαινη πράξη προέβη ένας οδηγός λεωφορείου, στα Χανιά, ο οποίος βρήκε μπροστά του ένα…. «λαχείο», που δεν ήταν, όμως, δικό του κι έτσι αποφάσισε να το παραδώσει στην αστυνομία.

Όπως μετέδωσε η Νέα Τηλεόραση, ένας μοτοσικλετιστής, ενώ κινούταν στην περιοχή Καλάμι, έχασε ξαφνικά τη μπαγκαζιέρα από το μηχανάκι του, η οποία έπεσε στον δρόμο, χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί το παραμικρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός του λεωφορείου που βρισκόταν ακριβώς πίσω του σταμάτησε, σήκωσε τη μπαγκαζιέρα και όταν την άνοιξε,  είδε μέσα της έναν… μικρό θησαυρό αξίας 7.500 ευρώ.

Δίχως δεύτερη σκέψη, πήρε τη μπαγκαζιέρα με το χρηματικό ποσό και την παρέδωσε στην αστυνομία. Οι Αρχές στη συνέχεια βρήκαν τον ιδιοκτήτη και του επέστρεψαν τα χρήματα, τα οποία προορίζονταν για την μισθοδοσία υπαλλήλων σε κατάστημα που διαθέτει.

Ακόμα πιο συγκινητικό είναι το γεγονός ότι ο οδηγός δεν δέχτηκε να λάβει ούτε τα εύρετρα που δίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις και αντιστοιχούν στο 10% του ανευρεθέντος ποσού, αν και ο καταστηματάρχης προθυμοποιήθηκε να του τα αποδώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης