Χανιά: Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στις γειτονιές της πόλης

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, 17:13
Χανιά: Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στις γειτονιές της πόλης
Τρείς υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων εξιχνιάστηκαν από τις αρχές στα Χανιά. Οι διαρρήξεις διαπράχθηκαν σε ένα σπίτι και σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων
Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί και τρεις Έλληνες (2 άνδρες και 1 γυναίκα) για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

 Αφαίρεσαν, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο Αλβανών ηλικίας 20 και 22 ετών και των τριών Ελλήνων (2 άνδρες και 1 γυναίκα) ηλικίας 19, 20 και 22 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

"Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης του φαινομένου των διαρρήξεων και κλοπών και σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 22χρονος αλλοδαπός την 27.4.2018 το μεσημέρι είχε εισέλθει σε οικία και κατάστημα και αφού αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές (φορητούς υπολογιστές,tablet) στην συνέχεια πούλησε ηλεκτρονικό υπολογιστή έναντι χρηματικού ποσού σε 20χρονο αλλοδαπό.

Στη συνέχεια ο 20χρονος προχθές 27.4.2018 το απόγευμα μαζί με τον 19χρονο ημεδαπό αφαίρεσαν από οικία κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές τα οποία πούλησαν σε ενεχυροδανειστήριο ιδιοκτησίας 33χρονης ημεδαπής.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου".

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, 17:16