Εξιχνιάστηκαν, συνολικά 11 υποθέσεις διαρρήξεων οι οποίες είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από τις 5 έως και τις 16 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στα Χανιά, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, τρεις αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 35χρονος υπήκοος Αλγερίας, ένας συνομήλικός του από το Μαρόκο και ένας 20χρονος από τη Συρία, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για υπόθεση κλοπής από κατάστημα της πόλης των Χανίων, που διαπράχθηκε λίγες ώρες νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την προανάκριση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τριών ανδρών, οι οποίοι είχαν διαπράξει οχτώ διαρρήξεις και τρείς απόπειρες διαρρήξεων, σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Χανίων, αφαιρώντας χρήματα, επιταγές και φορητούς υπολογιστές, συνολικής αξίας 2.770 ευρώ, προξενώντας παράλληλα φθορές σε αυτά. 

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε χώρο όπου διέμεναν οι συλληφθέντες βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης