Στη σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 30 ετών, με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά, στο πλαίσιο επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. που είχε πληροφορίες για τη δράση τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν οι δύο 30χρονοι να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Αφού ακινητοποιήθηκαν, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ίδιους και στα οχήματα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.016 γραμμάρια κάνναβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 262,8 γραμμάρια κάνναβη, πιστόλι με τον γεμιστήρα του, χειροβομβίδα, φυσίγγια, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, δύο μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.778,85 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησίες ναρκωτικών. Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των συλληφθέντων, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι δύο 30χρονοι με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης