Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Χανίων οργανώνουν το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στον χώρο του αερολιμένα οι θεσμικοί φορείς της πόλης.

Η απόφαση για την κινητοποίηση που θα γίνει στις 11.00 το πρωί οριστικοποιήθηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης δημάρχων και φορέων των Χανίων που συγκάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης, ο οποίος κατέθεσε και τη σχετική πρόταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στόχος της κινητοποίησης είναι να σταλεί το μήνυμα ότι οι φορείς και οι πολίτες είναι αντίθετοι στην προοπτική να περάσει σε χέρια ιδιωτών ένα κερδοφόρο αεροδρόμιο» ανέφερε ο κ. Βουλγαράκης, ο οποίος δίνοντας το στίγμα της κινητοποίησης ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει αποκλεισμός του αεροδρομίου, αλλά συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία κάλεσε και τους πολίτες να λάβουν μέρος.

Για τον λόγο αυτόν, θα υπάρξει και συνεννόηση με το αστικό ΚΤΕΛ Χανίων, ώστε όσοι πολίτες δεν διαθέτουν μέσο μεταφοράς να φθάσουν με λεωφορεία στον χώρο της συγκέντρωσης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Γιάννης Δασκαλάκης ενημέρωσε τους παριστάμενους και για την πορεία των νομικών κινήσεων που θα γίνουν ύστερα από απόφαση των θεσμικών φορέων με στόχο να προσβληθεί η απόφαση για την παραχώρηση του αεροδρομίου μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε, την υπόθεση χειρίζονται τέσσερις δικηγόροι-μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.

Χ.Λ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης