Χαλκιδική: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον Δήμο Αριστοτέλη για τη διενέργεια τεστ κορωνοϊού

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020, 11:45
Χαλκιδική: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον Δήμο Αριστοτέλη για τη διενέργεια τεστ κορωνοϊού

Στη διενέργεια τεστ για τον κορωνοϊό προχωρά από την Πέμπτη και για τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον Δήμο Αριστοτέλη, στο τρίτο «πόδι» της Χαλκιδικής. Τα Covid τεστ θα γίνουν στο προσωπικό των δημοτικών δομών και υπηρεσιών, ενώ ο δήμαρχος, Στέλιος Βαλιάνος, κατέθεσε ήδη αίτημα για τη διενέργεια ελέγχων στον γενικό πληθυσμό, μετά την παρέλευση της περιόδου του lockdown.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΟΔΥ για την ανταπόκρισή του στο αίτημα αποστολής κλιμακίου και κινητής μονάδας. Ο έλεγχος του προσωπικού μας είναι ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της εξακρίβωσης της πραγματικής κατάστασης, που δεν πρέπει να... εγκλωβίζεται μεταξύ φημών και φόβου. Μετά το τέλος του lockdown, πάντα σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ και με βάση τα δεδομένα που θα υπάρχουν, θα επιδιώξουμε τη μαζική διενέργεια δειγματοληπτικών Covid test μεταξύ των συμπολιτών μας στον γενικό πληθυσμό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αριστοτέλη.

Επίσης, ο κ. Βαλιάνος υπογράμμισε την ανάγκη τακτικής ενημέρωσης που σήμερα απουσιάζει, προκειμένου να προστατευθεί το κοινωνικό σύνολο, όχι μόνο από τη διασπορά του κορωνοϊού, αλλά και από τη διασπορά φημών για την έκταση του προβλήματος στην περιοχή.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020, 11:52