Οι έρευνες των Αρχών και των Εθελοντών συνεχίζονται με τη συνδρομή εναέριου drone και σκύλου διασώστη για τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν στη Χαλκιδική σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπαίνουν στη μάχη εντοπισμού του 31χρονου Μάρτιν που ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές από την πόλη των Σκοπίων εναέριo drone του ΟΦΚΑΘ και σκύλος διασώστης με εκπαιδεύτρια τη Μαρία Αρμανίδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τo drone θα ψάξει την περιοχή προς την Αγία Παρασκευή καθώς είναι δύσβατη και δεν μπορεί να προσεγγιστεί από το υποβρύχιο drone.

Η Λιμενική Αρχή συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου, παρόλο που παρέλευσε το τρίτο 24ωρο που το νομοθετικό πλαίσιο ορίζει. Ειδικότερα, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, διαβεβαίωσε τον ομόλογό του, Μπουγιάρ Οσμάνι, ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν, έπειτα από επικοινωνία που είχαν.

Την ίδια ώρα, ο αδερφός του Μάρτιν μεταφέρει με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την τρομερή αγωνία που βιώνουν ο ίδιος και η υπόλοιπη οικογένεια του 31χρονου.

Μεταξύ άλλων, ευχαριστεί το προξενείο της χώρας του στη Θεσσαλονίκη για τον συντονισμό των ερευνών και τους διασώστες του ΟΦΚΑΘ για τη συνεχή συνδρομή στις αναζητήσεις στην ανοιχτή θάλασσα για τον εντοπισμό του 31χρονου αδερφού του.

«Η μητέρα μου και η οικογένεια και οι φίλοι μας εξακολουθούν να πιστεύουν και ελπίζουν ότι ο Μάρτιν είναι ζωντανός», λέει ο αδερφός του 31χρονου, ζητώντας τη συνέχιση των ερευνών, κάτι που ούτως ή άλλως έχει διευθετηθεί.

 

Πηγή: Voria.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης