Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στην παραλία Άγιος Ιωάννης, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, όταν το μεσημέρι της Κυριακής σημειώθηκε έκρηξη στη μηχανή ενός σκάφους με σημαία Σερβίας στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με πέντε άτομα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από την έκρηξη δημιουργήθηκε ωστικό κύμα, το οποίο έριξε το ένα παιδί στη θάλασσα, ενώ από την πτώση στο νερό, τραυματίστηκαν η μητέρα και τα δύο παιδιά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, ενώ η μητέρα και το ένα παιδί διακομίζονται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σχετικό βίντεο φαίνονται κάποιοι πολίτες να έχουν πλησιάσει με πυροσβεστήρες στα χέρια, την ώρα που η φωτιά συνεχίζει να καίει ολόκληρο το σκάφος. Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα που έσπευσαν για τους τραυματίες.

Σημειώνεται ότι το σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, λίγα μέτρα μόλις από την παραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς. Στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Θεσσαλονίκης, ωστόσο η φωτιά είχε σβήσει προ αφίξεως.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Ωστόσο το zougla.gr επικοινώνησε με το Λιμενικό Σώμα το οποίο ανέφερε πως η έκρηξη έγινε καθώς το σκάφος βρισκόταν εν πλω. Στη συνέχεια ο χειριστής, έβγαλε το ταχύπλοο στην ακτή ενώ αυτό ήδη φλεγόταν. 

Πηγή: Voria.gr 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης