Κραυγή αγωνίας για τον κλάδο της εστίασης, ο οποίος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα λόγω της πανδημίας, ήταν η κίνηση από τους επιχειρηματίες της Εύβοιας να παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους σήμερα 11 Φεβρουαρίου, στον χώρο Πάρκινγκ του «Πλάζ Αστέρια», με σκοπό να στείλουν μέσω της συμβολικής αυτής ενέργειας ένα μήνυμα αντίδρασης προς την κυβέρνηση.

Βασικό τους αίτημα είναι να υπάρξουν άμεσα μέτρα στήριξης από τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να παραμείνουν οι επιχειρήσεις τους ζωντανές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, όπου προσήλθαν πάνω από 400 επιχειρηματίες της περιοχής.

Το έναυσμα της ενέργειας αυτής έγινε μετά από έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου Εστίασης Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Ευβοίας «Ο Ξένιος Ζευς», που πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου και κατά την οποία αποφασίστηκε η συμμετοχή όλων των καταστημάτων του κλάδου στην Πανελλήνια Δράση «Παραδίδουμε τα κλειδιά της Εστίασης».

Ακόμη στο σημείο παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, Ο πρόεδρος Βασίλειος Ευθυμίου, ο γεν. γραμματέας Στέλιος Ιορδάνου και τα μέλη, Άγγελος Μιχελής, Ευάγγελος Μπιθικούκης, Κώστας Μπουζαίος, Μιχάλης Μιχαηλίδης και Βασίλειος Χαρίσης, καθώς τη στήριξή του έδειξε και το  Επιμελητήριο Εύβοιας με την παρουσία του γραμματέα του Επιμελητηρίου Γιάννη Μαραγκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να υπενθυμιστεί πως η κινητοποίηση του κλάδου των επιχειρήσεων που έχει πληγεί από την πανδημία δεν είναι η μόνη, καθώς χθες Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου παρέδωσαν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους και καταστηματάρχες της Αθήνας έξω από το Σύνταγμα, κρατώντας πανό με μήνυμα: «Αρνούμαστε να πληρώσουμε τη νέα κρίση».

Δείτε το βίντεο: 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης