Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ – Μέλη του ΠΑΜΕ που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, εισέβαλαν στην αίθουσα συνεδριάσεων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση και να διακοπεί οριστικά το δημοτικό συμβούλιο το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη.

Ο «κακός χαμός» στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας το απόγευμα της Τετάρτης (22-07-2015). Μέλη του ΠΑΜΕ φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό «μπούκαραν» στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων και διέκοψαν τη συνεδρίαση, απαιτώντας να γίνει συζήτηση για το τρίτο μνημόνιο και να υπάρξει καταδίκη αυτών των μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χρήστος Παγώνης προσπάθησε να συνομιλήσει μαζί τους, ωστόσο στο τέλος αποχώρησε έξαλλος μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους από την αίθουσα, φωνάζοντας «ντροπή, αίσχος, αυτή την δημοκρατία θέλετε;» ενώ ένταση επικράτησε επίσης ανάμεσα στα μέλη του ΠΑΜΕ και τον Βασίλη Καθαροσπόρη και τον Γιάννη Μπάκα.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτυρήθηκαν από νωρίς το απόγευμα για το νομοσχέδιο με τη δεύτερη δέσμη των προαπαιτούμενων μέτρων της Συμφωνίας που ψηφίστηκαν τελικά, αργά τα μεσάνυχτα, στη βουλή.

ΠΗΓΗ: eviazoom.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης