Ξεπέρασε τον κίνδυνο και κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν ο οφθαλμίατρος που δέχτηκε πυροβολισμούς, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας στο Χαλάνδρι στις 11 Νοεμβρίου, από την 49χρονη εικαστικό με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Ο 68χρονος επέστρεφε μαζί με το 12χρονο κορίτσι που είχε αποκτήσει με τη γυναίκα από την Αλβανία, από το σχολείο του παιδιού, ενώ στην είσοδο της πολυκατοικίας τον περίμενε η δράστις. Ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους, έβγαλε ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε. Αμέσως μετά συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο οφθαλμίατρος υποβλήθηκε σε δύο πολύωρα χειρουργεία για να του αφαιρεθούν οι βολίδες από το περίστροφο που είχε δεχτεί στην ουροδόχο κύστη, στο έντερο και στον θώρακα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα πρώτα δύο 24ωρα ήταν κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, που σχημάτισαν τη δικογραφία της υπόθεσης, δεν κατάφεραν να αποκρυσταλλώσουν ολοκληρωμένη άποψη, καθώς τα όσα τους έλεγε η 49χρονη δεν είχαν συνοχή. «Ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή ότι ήταν πολύ ταραγμένη και δεν ήταν εύκολη η επικοινωνία μαζί της» λέει αστυνομικός. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης