Αγνοείται η τύχη ενός μηχανήματος, τύπου γκρέιντερ, που είχε παραχωρηθεί από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και νυν Περιφερειακή το 2004 στον Δήμο Ζαχάρως, σύμφωνα με δημοσίευμα του patrisnews.com.

Το θέμα ανέκυψε όταν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών στο πλαίσιο της εργασίας καταγραφής και ταξινόμησης των μηχανημάτων που ανήκουν στην υπηρεσία διαπίστωσαν την απουσία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην προσπάθεια υπαλλήλων της υπηρεσίας μας να εντοπίσουν το μηχάνημα αυτό δεν μπόρεσε να βρεθεί και από τη μεριά του Δήμου μας αναφέρθηκε ότι το μηχάνημα βρίσκεται σε κάποιο συνεργείο. Ωστόσο, ο τότε δήμαρχος δεν μας αποκάλυπτε σε ποιο συγκεκριμένα είναι, υποστηρίζοντας ότι δεν θυμάται. Εμείς τότε στείλαμε έγγραφο στο οποίο αναφέραμε και το τι είχε ειπωθεί στη μεταξύ μας τηλεφωνική επικοινωνία και κινήσαμε τις διαδικασίες που προβλέπονταν. Ακόμα δεν έχουμε λάβει απάντηση» τόνισε ο προϊστάμενος της υπηρεσίας κ Μιχάλης Καλογερόπουλος.

Από τη μεριά του ο νυν δήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Φάμελος επεσήμανε πως το θέμα έχει ανατεθεί στους αρμόδιους αντιδημάρχους ώστε εντός του χρονικού περιθωρίου των 20 ημερών που έχουν στη διάθεσή τους για να δώσουν μια απάντηση, να βρουν το μηχάνημα και να το παρουσιάσουν. Όπως υποστήριξε, το σκαπτικό όχημα βρίσκεται σε κάποιο συνεργείο ακινητοποιημένο λόγω βλάβης το οποίο οι τότε υπεύθυνοι δεν έχουν καταγράψει ποιο είναι συγκεκριμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης