Με κλεμμένο ρεύμα λειτουργούσαν τρία νοικοκυριά στην Κομοτηνή, με τους αστυνομικούς της περιοχής να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν τους παραβάτες.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο το οποίο τα τελευταία χρόνια λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα εντοπίζονται πολίτες που έχουν παραβιάσει τη «χελώνα» της ΔΕΗ είτε στο σπίτι είτε στην επιχείρησή τους, κλέβοντας ρεύμα. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο Σαββατοκύριακο σχηματίστηκαν τρεις ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή ρεύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη αφορούσε έναν 22χρονο ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Φιλλύρας, διότι, όπως προέκυψε, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της κατοικίας του που βρίσκεται σε χωριό της Ροδόπης.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά έναν 42χρονο από την πόλη της Κομοτηνής, ο οποίος επίσης έκλεβε ρεύμα για το σπίτι του έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ η τρίτη περίπτωση αφορά έναν 50χρονο, τον οποίο εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής να έχει και αυτός παραβιάσει τον μετρητή της ΔΕΔΔΗΕ.

Πηγή: xanthinea.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης