Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, τα νότια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Επίσης θα εκδηλωθούν χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Αττική:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στα δυτικά. Στη Θράκη θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως το πρωί.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες ενώ θα εκδηλωθούν και χιόνια στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Επίσης θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νότια. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν βορειότερα και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κατά τόπους έντονες.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και νοτιοδυτικοί στα βόρεια 3 με 4 μποφόρ και στα νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης