Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 20χρονος στη Λαμία. Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι ήταν ο αποδέκτης τμημάτων αυτοκινήτου, μάρκας Peugeot, που είχε κλαπεί τον Δεκέμβριο του 2012 έξω από συνεργείο οχημάτων στα Καλύβια Λαμίας, τα οποία και επιχείρησε στη συνέχεια να τα πουλήσει μέσω Διαδικτύου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. αναγνώρισε ορισμένα από τα ανταλλακτικά (καπό, πόρτα) σε ανάρτηση στο Facebook. Χωρίς να χάσει στιγμή, έφτιαξε ένα ψεύτικο προφίλ στο Διαδίκτυο και εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενος αγοραστής από τη Θήβα. Ο 20χρονος, που νόμιζε ότι βρήκε πελάτη, έκλεισε το ραντεβού για να του πουλήσει την πόρτα και το καπό, τα οποία όμως, όπως αποδείχτηκε, ήταν κομμάτια από το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί πριν από περίπου δύο χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 20χρονος συνελήφθη, ωστόσο στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο δεν το έκλεψε αυτός και πως προμηθεύτηκε τα ανταλλακτικά από έναν Ρομά. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο συλληφθείς είναι αποδοχή και διάθεση προϊόντος κλοπής. Το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας ερευνά εάν ο 20χρονος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης