Μαζί με συνεργό του είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει στο πόδι Λαμιώτη επιχειρηματία. Ο σκληρός κακοποιός συμμετείχε σε δύο ακόμη ένοπλες ληστείες σε χρηματαποστολή στο σούπερ μάρκετ Γαλαξίας στα Γαλανέικα και στη ληστεία γνωστού Λαμιώτη εργολάβου και της συζύγου του.

Δύο ανεξιχνίαστες ένοπλες ληστείες που είχαν διαπραχθεί στη Λαμία τον Φεβρουάριο του ’13 και τον Μάρτιο του ’14 βρήκαν το δράστη τους, μετά και την πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, που αξιοποίησαν γενετικό υλικό που είχε παρθεί από το Εγκληματολογικό Τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για την αιματηρή ληστεία  που είχε διαπραχθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2013 σε βάρος Λαμιώτη επιχειρηματία και για τη ληστεία στη χρηματαποστολή του σούπερ μάρκετ Γαλαξία στις 22 Μαρτίου 2014, για τις οποίες ταυτοποιήθηκε γνωστός 53χρονος κακοποιός γεννημένος στον Πειραιά.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν μέλος της εγκληματικής ομάδας που είχε εξαρθρωθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας τον Μάρτιο του 2019, έχοντας διαπράξει μεταξύ άλλων και την ιδιαίτερα σκληρή ληστεία σε βάρος 80χρονου Λαμιώτη εργολάβου και της συζύγου του την 1η Μαρτίου του 2018!

Και στις δύο ληστείες η μεθοδολογία ήταν περίπου η ίδια με τον ένα εκ των δραστών να παραφυλάει το υποψήφιο θύμα και στη συνέχεια με την απειλή όπλων ζητούσαν τα χρήματα, ενώ εξαφανιζόντουσαν με μηχανές μεγάλου κυβισμού.Στην πρώτη περίπτωση όμως όπου ο Λαμιώτης επιχειρηματίας αντιστάθηκε, δε δίστασαν να τον πυροβολήσουν και να τον χτυπήσουν άγρια προκειμένου να φύγουν με τη λεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης