Συνολικά επτά αλλοδαποί, γεωργιανής υπηκοότητας, εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του 67χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Ύδρα, ο οποίος έπεσε θύμα αδίστακτων κακοποιών τα ξημερώματα της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά επτά μέλη της συμμορίας που βρίσκεται πίσω από την ανθρωποκτονία του 67χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας στην ΎδραΣύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες έχουν συλληφθεί και οδηγήθηκαν το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, από όπου πήραν προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή προκειμένου να απολογηθούν, ενώ αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας ληστείας κατ’ συναυτουργία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και οι επτά αρνούνται οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση λέγοντας ότι στο νησί είχαν πάει διακοπές, όμως σύμφωνα με την αστυνομία τα αποτυπώματά ορισμένων βρέθηκαν στο σπίτι του άτυχου 67χρονου, ενώ στη δικογραφία έχει συμπεριληφθεί ένα cd που πιθανόν δείχνει τους δράστες να κινούνται στην περιοχή και κοντά στην οικία.

Δύο από τα μέλη της συμμορίας έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας κατά τη διάρκεια έρευνας στο λιμάνι του νησιού. Ακολούθησε η σύλληψη άλλων πέντε ατόμων από τους αστυνομικούς, την ώρα που προσπαθούσαν να επιβιβαστούν σε δύο θαλάσσια ταξί.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι με θαλάσσιο ταξί κατάφερε και διέφυγε ένα ζευγάρι Γεωργιανών, στους οποίους οι δράστες της ληστείας φέρονται να έδωσαν χρηματικό ποσό περίπου 40.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ζευγάρι αναζητείται στις περιοχές της Βάρκιζας και της Γλυφάδας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει αν η συγκεκριμένη συμμορία εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Όπως έγινε γνωστό, ο 67χρονος έπαθε ασφυξία, όταν οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του έφραξαν τις αναπνευστικές οδούς με πανιά. Η σορός έφερε μώλωπες σε πρόσωπο, θώρακα και κοιλιά, εξέλιξη που δείχνει ότι το θύμα δέχτηκε γροθιές από τους ληστές.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του zougla.gr για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 67χρονος έχασε τη ζωή του

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης