Aυτόπτης μάρτυρας σε περιστατικό βίας, βρέθηκε μια μητέρα όταν πήγαινε να παραλάβει την κόρη της στο γυμνάσιο Άγριάς Βόλου, καθώς είδε μαθητές γυμνασίου να παίζουν ξύλο. Το γεγονός αυτό, άφησε άφωνους τους συμμαθητές και τους παρευρισκόμενους γονείς.

Η μητέρα της μαθήτριας, περιέγραψε την τραυματική εμπειρία που βίωσε στα social media, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα δυστυχώς έγινα μάρτυρας ενός άσχημου περιστατικού έξω από το γυμνάσιο Αγριάς Βόλου. Πηγαίνοντας λοιπόν να πάρω την κόρη μου στις 13:55, έβγαιναν μαθητές νομίζω της δευτέρας γυμνασίου, όταν δύο παιδιά άρχισαν να παίζουν ξύλο στη μέση του δρόμοΆγριο ξύλο, μπουνιές, κλωτσιές, έπεφταν στο δρόμο, έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλο, κρατώντας τον λαιμό και το κεφάλι, ο ένας του άλλου αντίστοιχα. Πολλά παιδιά περνούσαν, και τους έλεγαν να σταματήσουν γιατί πραγματικά το κεφάλι του ενός παιδιού ήταν κατακόκκινο από την ένταση. Μάλιστα κάποια άλλα παιδιά αντί να τους χωρίσουν, τους έδιναν κλωτσιές. Συσσωρευμένη βία! 

Μια καθηγήτρια που έβγαινε να πάει στο αυτοκίνητο της, δεν έδωσε καμία σημασία. Ίσως και να μην είδε το περιστατικό!!! Υπήρχαν και άλλοι γονείς εκεί έξω αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα. Δεν άντεξα κατέβηκα από το αυτοκίνητο και τους φώναξα να σταματήσουν! Ως μάνα, ως εκπαιδευτικός και ως άνθρωπος θλίβομαι!! Πραγματικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα! Πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με τα παιδιά μας».

Κάτω από την εν λόγω ανάρτηση, σχολίαζα δεκάδες συγκλονισμένοι γονείς, αναφέροντας ότι και εκείνοι έχουν ζήσει παρόμοια περιστατικά βίας σε διάφορα σχολεία της χώρας, όπου φοιτούν τα παιδιά τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης