Ποινική δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, για αποπλάνηση ανήλικου παιδιού κάτω των 12 ετών τετελεσμένη και σε απόπειρα και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ασκήθηκε σε βάρος ενός 70χρονου στον Βόλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του e-thessalia.gr, την καταγγελία φέρεται να έκανε στις αστυνομικές αρχές η μητέρα του κοριτσιού και το ίδιο το φερόμενο ως θύμα, με αποτέλεσμα να παρέμβει η εισαγγελία Πρωτοδικών και να ασκήσει δίωξη. Το κορίτσι είναι 11 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ολοκλήρωση της ανάκρισης θα γίνει η εισαγγελική πρόταση και θα εκδοθεί το βούλευμα για τις κατηγορίες με τις οποίες θα παραπεμφθεί στο Κακουργιοδικείο ή όχι ο 70χρονος, που είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές.

Από τη μεριά του κατηγορουμένου υποστηρίζεται πως ο ηλικιωμένος είναι αθώος, πως οι καταγγελίες είναι μυθεύματα του κοριτσιού και των γονέων του, με τους οποίους ο ίδιος βρίσκεται σε αντιδικία. Σημειώνεται πως η 11χρονη είναι εγγονή του 70χρονου από τον γιο και τη νύφη του. Το κορίτσι έχει εξεταστεί από παιδοψυχίατρο, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τη μεριά του κατηγορουμένου, δεν υπάρχουν ευρήματα.

Ο 70χρονος έχει απολογηθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης, ενώ με την υπόθεση έχει ασχοληθεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης