«Ζωντάνεψε» ξανά την Παρασκευή στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η υπόθεση ενός 44χρονου Βολιώτη, που είχε στείλει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος email στο οποίο «ομολογούσε» ότι έχει σκοτώσει πέντε ανθρώπους, με σκοπό να ελέγξει την ετοιμότητα των Αρχών.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε συνολική ποινή επτά μηνών με τριετή αναστολή, (πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί με οκτώ μήνες) και χρηματική ποινή 600 ευρώ, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνδρας κατηγορείτο για ψευδή αναφορά στην Αρχή και για παράνομη οπλοκατοχή, αφού σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, βρέθηκαν διάφοροι τύποι μαχαιριών, με λάμες αρκετών εκατοστών (30 και 42 εκ).

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 14 Μαρτίου του 2018, ο 44χρονος έστειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος email στο οποίο “ομολογούσε” ότι έχει σκοτώσει πέντε ανθρώπους, με σκοπό να ελέγξει την ετοιμότητα των Αρχών. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας πήγαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν, μετά από έφοδο οδηγώντας τον στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ο πληρεξούσιος συνήγορος του 44χρονου ζήτησε από το Δικαστήριο να του αναγνωριστεί έλλειψη καταλογισμού, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ενώ ένας μάρτυρας υπεράσπισης, ανέφερε πως ο 44χρονος έχει σάκχαρο και εξαιτίας οικονομικής διαφοράς που είχε με άλλο άτομο, του δημιουργήθηκε νευρική υπερδιέγερση, με αποτέλεσμα να ισχυριστεί ότι διέπραξε τους κατά φαντασία φόνους. Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο κατηγορούμενος δεν έβλεπε καλά, λόγω του σακχάρου, και πως τα μαχαίρια τα είχε στη κατοχή του, για να κυνηγάει θηράματα.
Διαβάστε επίσης: «Ομολογώ πέντε φόνους»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης