Στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Βόλου, έπεσε ένας 19χρονος μαθητής, από το Βόλο, ο οποίος πουλούσε χασίς στο λιμάνι χθες το μεσημέρι, ενώ συνελήφθη και άλλος ένας 15χρονος μαθητής, που τον είχε μεταφέρει με το μοτοποδήλατό του και βρέθηκε πάνω του μικροποσότητα κάνναβης.

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι, όταν το Λιμεναρχείο είχε πληροφορία ότι κάποιος νεαρός προσπαθούσε να πουλήσει χασίς στο χώρο του λιμανιού. Ακολούθησε έλεγχος των ανδρών της Ασφάλειας στο χώρο του λιμανιού, όπου εξετάστηκαν όλοι οι νεαροί με τα χαρακτηριστικά της καταγγελίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν οι λιμενικοί προσέγγισαν τον 19χρονο για έλεγχο, ο μαθητής προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας και πέταξε μια σακούλα με 62,5 γραμμάρια χασίς. Τελικά, μετά από καταδίωξη, συνελήφθη.
Όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος είχε πάει στο λιμάνι με έναν 15χρονο, επίσης μαθητή, που τον περίμενε με το δίκυκλό του. Τελικά, συνελήφθη και ο 15χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα 3,7 γραμμαρίων χασίς.

Μετά τις δύο συλλήψεις, έγινε έρευνα στα σπίτια των δύο μαθητών. Στο σπίτι του 15χρονου, δεν βρέθηκε το παραμικρό, ενώ στο σπίτι του 19χρονου, βρέθηκε μια ακόμη ποσότητα 56,8 γραμμαρίων χασίς (μέρος της οποίας ήταν συσκευασμένο και έτοιμο προς πώληση), καθώς και δύο τρίφτες κάνναβης.
Ο μαθητής, κατά την προανάκριση, υποστήριξε ότι αγόρασε τα ναρκωτικά από Αλβανό, στο Βόλο, αντί, σύμφωνα με πληροφορίες, του ποσού των 200 €, που ωστόσο θεωρείται πολύ χαμηλό.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο 19χρονος, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, με τη δικογραφία σε βάρος του, ενώ ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος, σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα Ανηλίκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:thessalianews
Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης