Στην κατεδάφιση 16 μη ενεργών περιπτέρων προχώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Θανάση  Σταυρίδη.

Επίσης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τη μετατόπιση ενός περιπτέρου, έτσι ώστε να ελευθερωθεί το πεζοδρόμιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως σε όλα τα σημεία αποκαταστάθηκαν άμεσα οι φθορές που προκλήθηκαν στα πεζοδρόμια από την διαδικασία της αποξήλωσης.

Τονίζεται πως η  Τεχνική Υπηρεσία προχώρησε στην αποξήλωση των περιπτέρων στο πλαίσιο υλοποίησης της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία και έχει εγκριθεί η καθαίρεσή τους καθώς τα εν λόγω περίπτερα είχαν κριθεί ως «σχολάζοντα» λόγω της ανάκλησης της άδειας λειτουργίας τους και ήταν κλειστά.

Παράλληλα, σε υλοποίηση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ξεκίνησε και η διαδικασία μετατόπισης περιπτέρων που βρίσκονται στις κεντρικές οδούς της πόλης του Βόλου και τα οποία θα μεταφερθούν σε νέες θέσεις που θα υποδείξουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος κ. Σταυρίδης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των αποξηλώσεων, καθώς πλέον διασφαλίζεται η ανεμπόδιστη κίνηση των  πεζών και των ΑμΕΑ στις μεγάλες και κεντρικές οδούς της πόλης.

Πηγή: e-volos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης