Μία μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε στον κεντρικό ιστό του Βόλου και πιο συγκεκριμένα στην γεμάτη από καταστήματα και σπίτια, περιοχή των Παλαιών, κλήθηκε να αντιμετωπίσει, το πρωί του Σαββάτου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεκίνησε από κατάστημα εστίασης επί της οδού Μητροπολίτη Γρηγορίου και πολύ γρήγορα, μέσω του εξαερισμού, εξαπλώθηκε σε διπλανό κατάστημα και εν συνεχεία σε αποθήκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω, μάλιστα, της αποθήκευσης χημικών σε ένα από τα κτίρια, ο κίνδυνος της εξάπλωσης της πυρκαγιάς ανησύχησε ιδιαίτερα τους Αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, οι οποίοι σήμαναν συναγερμό στο κέντρο επιχείρησεων, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση 12 οχημάτων, εκ των οποίων 2 τον Αλμυρό, δύο από την ΒΙ.ΠΕ. και την Αργαλαστή αλλά και δύναμης 35 πυροσβεστών.

Κατά την προσπάθεια μάλιστα των πυροσβεστών να σωθεί ο server ενός εκ των καταστημάτων, δύο εξ’ αυτών κινδύνεψαν, όταν κατά την προσπάθειά τους στο κατάστημα έπεσαν φλεγόμενα δοκάρια.

Λίγες ώρες αργότερα και χωρίς ευτυχώς το μέτωπο να εξαπλωθεί σε παρακείμενα καταστήματα ή σπίτια, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν την πυρκαγιά υπό τον πλήρη έλεγχό τους, με την Τροχαία να προχωράει σταδιακά στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: e-volos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης