Άταφος παραμένει ένας ηλικιωμένος Αυστριακός τουρίστας, που πνίγηκε στις 23 Ιουλίου, ενώ κολυμπούσε στη Μηλίνα του Βόλου.

Οι συγγενείς του του άτυχου άνδρα δεν μερίμνησαν για τη μεταφορά της σορού του στην πατρίδα του, με αποτέλεσμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου να αποφασίσει την απευθείας ανάθεσης της κηδείας σε τοπικό γραφείο τελετών και τη δωρεάν ταφή και εκταφή του μετά τη παρέλευση τριετίας από την Διεύθυνση Κοιμητηρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, 69χρονος, που αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και διέμενε στη Μηλίνα αρκετούς μήνες τον χρόνο, είχε πνιγεί την Πέμπτη 23 Ιουλίου. Έκτοτε, η σορός του βρίσκεται σε ψυγείο του Νοσοκομείου Βόλου.

Όπως προκύπτει από έγγραφα της Εισαγγελίας Βόλου, του Λιμεναρχείου και του Νοσοκομείου, ενημερώθηκαν οι πλησιέστεροι συγγενείς του, μέσω της Πρεσβείας, ωστόσο δε δήλωσαν πρόθυμοι για τη μεταφορά της σωρού του.

«Λόγω του μεγάλου χρόνου παραμονής του στο Νοσοκομείο, η σωρός του βρίσκεται ήδη σε σήψη και καθίσταται επιτακτική η ανάγκη να πραγματοποιηθεί η ταφή της σορού», αναφέρεται στην εισήγηση των Οικονομικών Υπηρεσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης