Βλάβη στο «Εξπρές Σκιάθος»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012, 10:39
Βλάβη στο «Εξπρές Σκιάθος»
Η Λιμενική Αρχή Σκιάθου ενημερώθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τον πλοίαρχο του επιβατηγού / οχηματαγωγού πλοίου «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ» Ν.Π. 9937, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αλόννησο για Σκιάθο - Βόλο και ενώ έπλεε πλησίον των ακτών της νήσου Σκοπέλου, για μηχανική βλάβη που υπέστη στην αριστερή κύρια μηχανή και συγκεκριμένα στη βαλβίδα Νο 6 κυλίνδρου, και κατόπιν συνεννόησης συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμάνι του Βόλου με μία μηχανή.

Στο πλοίο επέβαιναν συνολικά 118 άτομα, εκ των οποίων τα 25 είχαν προορισμό τον λιμένα Σκιάθου και θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας, ενώ στο λιμάνι της Σκιάθου ανέμεναν προς επιβίβαση 53 επιβάτες, οι οποίοι επίσης θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαγορεύθηκε ο απόπλους του «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ» μέχρι διαπίστωσης οριστικής αποκατάστασης της βλάβης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012, 11:29