Διέφυγαν τελικά οι τρεις δράστες που καταδίωκε για ώρες ισχυρή αστυνομική δύναμη από την υποδιεύθυνση της Θήβας στην ευρύτερη περιοχή των Δερβενοχωρίων έπειτα από καταγγελίες για κλοπές και ληστεία στο Δήλεσι του Δήμου Τανάγρας στη Βοιωτία.

Στην Α.Δ. Βοιωτίας σήμανε συναγερμός όταν «έσκασε» η πληροφορία ότι οι δράστες πιθανότατα Ρομά, κινούνται στην περιοχή με ταξί του Νομού Αττικής, μάρκας skoda, κίτρινου χρώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κλεμμένο -όπως αποδείχθηκε- όχημα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δερβενοχωρίων και ακολούθησε άγρια καταδίωξη για τη σύλληψη των δραστών.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν να στριμώξουν τους δράστες στους δασικούς δρόμους των Δερβενοχωρίων αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν το ταξί χωρίς να προλάβουν να το κάψουν.

Οι τρεις δράστες διέφυγαν τη σύλληψη πεζή, εκμεταλλευόμενοι το πυκνόφυτο δάσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί μετέφεραν το κλεμμένο ταξί στο κτήριο της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήβας προκειμένου η υπηρεσία της Σήμανσης να ερευνήσει για τυχόν ίχνη που θα οδηγήσουν τους αστυνομικούς στην ταυτότητα των δραστών.

Πηγή: tvstar.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης