Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, στην Πάτρα όπου ένας άντρας λήστεψε μίνι μάρκετ, απειλώντας με ένα μεγάλο μαχαίρι τον υπάλληλο.

Τις κινήσεις του δράστη ωστόσο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και το βίντεο δημοσίευσε το thebest.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O γεροδεμένος ληστής έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με full face μπήκε σε μίνι μάρκετ επί της οδού Πατρών Κλάους. Με γρήγορες κινήσεις πήγε προς το ταμείο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο κατάστημα βρίσκονταν δύο άτομα. Ο κουκουλοφόρος με ένα μεγάλο μαχαίρι έκανε απειλητικές κινήσεις κατά του υπαλλήλου και του ζήτησε να του δώσει όλα τα χρήματα που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή.

Ο υπάλληλος δεν προέβαλε αντίσταση. Έδωσε στον ληστή τα χρήματα. Εκείνος δεν αρκέστηκε σε όσα του έδωσε. Άπλωσε το ένα του χέρι για να αρπάξει κι άλλα χρήματα ενώ με το άλλο κρατούσε το μαχαίρι πάνω από τον έντρομο υπάλληλο του μίνι μάρκετ. Ο ληστής έφυγε από το κατάστημα μέσα σε περίπου 45 δευτερόλεπτα με λεία περίπου 1.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ένοπλος ληστής γνώριζε πως το συγκεκριμένο μίνι μάρκετ θα ήταν ανοιχτό όλο το 24ωρο. Χτύπησε ακριβώς στις 02.56 τα ξημερώματα της επομένης της πρωτοχρονιάς.

Η απόκριση της αστυνομίας στην κλήση του υπαλλήλου για βοήθεια ήταν άμεση και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ξεκίνησαν αναζητήσεις στην γύρω περιοχή από την  Πατρών Κλάους και κοντά στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, στην Πάτρα.

Το υλικό από τις πολλές κάμερες ασφαλείας του μίνι μάρκετ εκτιμάται πως θα δώσει σημαντικά στοιχεία για τον δράστη, παρά το γεγονός πως είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Δείτε το βίντεο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης