Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό με έναν άνδρα, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στην Π. Ράλλη, στην περιοχή της Νίκαιας. Ο άνδρας, ο οποίος ήταν ημίγυμνος, όπως φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο του zougla.gr, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα καθώς λίγο μετά τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, είχε κρεμαστεί στο μπαλκόνι του και φώναζε πως θα αυτοκτονήσει. Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές του ενημέρωσαν την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος να επιχειρεί να σκαρφαλώσει στην ταράτσα της πολυκατοικίας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του. Με τη βοήθεια ενός σχοινιού καταφέρνει και ανεβαίνει στην ταράτσα. Η αστυνομία, παρά τις διαπραγματεύσεις μαζί του, δεν κατάφερε να τον πείσει να απομακρυνθεί από το μπαλκόνι. Ο ίδιος, αψηφώντας τον κίνδυνο, ανέβηκε στην ταράτσα και τότε η αστυνομία μπήκε στην πολυκατοικία και ανέβηκε στην ταράτσα απ’ όπου απομάκρυνε τον άνδρα χωρίς ο ίδιος να προλάβει να τραυματιστεί.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο λίγο μετά τις 06:30 το πρωί του Σαββάτου προσπαθώντας να αποτρέψει τον άνδρα να κάνει πράξη τις απειλές του.

Στο σημείο έσπευσαν ακόμη, δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 6 πυροσβέστες και ένα ασθενοφόρο για παροχή βοήθειας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης