Βίντεο: Οικιακής βοηθός καθάριζε... εις βάθος σπίτια στη Χαλκίδα!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017, 17:45
Βίντεο: Οικιακής βοηθός καθάριζε... εις βάθος σπίτια στη Χαλκίδα!
Ελαφροχέρα αποδείχτηκε οικιακή βοηθός στη Δροσιά Χαλκίδας, που δεν περιοριζόταν μόνο στα καθήκοντα της δουλειάς της και... άπλωνε το χέρι της λίγο πιο μακριά, κλέβοντας χρήματα και πολύτιμα κοσμήματα, από τα σπίτια στα οποία δούλευε.

Η σύλληψη της έγινε πριν από λίγες μέρες από αστυνομικούς της Β΄ ΟΠΚΕ Εύβοιας σε οικία στη Δροσιά Χαλκίδας.

Η 63χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό την 39χρονη γυναίκα για να καθαρίζει και να μαγειρεύει, ωστόσο εκείνη δεν περιοριζόταν στα καθήκοντά της, καθώς έβαζε «χέρι» στα χρήματα και στα κοσμήματα που έβρισκε μπροστά της.

Η 63χρονη παθούσα είχε αντιληφθεί τις κλοπές και έλαβε άμεσα τα μέτρα της, τοποθετώντας κάμερες ασφαλείας στους χώρους του σπιτιού της.Η 39χρονη συνελήφθη επ' αυτοφώρω να κλέβει το ποσό των 20 ευρώ, το οποίο μάλιστα είχε προσημειωθεί προηγουμένως από την αστυνομία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της οικιακής βοηθού, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα πίσω από απορροφητήρα, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και πανάκριβα κοσμήματα όπως δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, χρυσές αλυσίδες με σταυρούς, ρολόγια ακόμη και χρυσές λίρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κάποια από αυτά τα κλοπιμαία προέρχονταν από το σπίτι της 63χρονης, η οποία τα αναγνώρισε και της αποδόθηκαν. Τα περισσότερα όμως, δεν έχει εξακριβωθεί από πού προέρχονται και ερευνάται σε ποια σπίτια είχε εργαστεί η 39χρονη ως οικιακή βοηθός.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: eviazoom

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017, 17:45