Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο θεατές που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά.

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την υγεία τους. Πρόκειται για έναν 27χρονο και έναν 16χρονο, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένας αναβάτης, που συμμετείχε στον αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κι έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε κολόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, διεξαγόταν ο αγώνας της κατηγορίας MX2, όταν σε ένα από τα άλματα της πίστας, έφυγε στον αέρα η μοτοσικλέτα του αναβάτη και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί όμως υπήρχε και μία μεταλλική κολόνα, η οποία έπεσε πάνω σε δύο ανθρώπους που έβλεπαν τον αγώνα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ο αγώνας διεκόπη, ενώ, συνελήφθη ο διοργανωτής των αγώνων και ο 16χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας που έπεσε στην περίφραξη. Επίσης, έχει ξεκινήσει έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες ασφαλείας υπό τις οποίες γινόταν ο αγώνας.

Εν τω μεταξύ, οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, με εντολή εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Κυριακής, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γιαννιτσών τούς άφησε ελεύθερους ενόψει της ολοκλήρωσης της προανάκρισης, την οποία διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πέλλας για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν.

Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο από τον αγώνα

 

Διαβάστε ακόμη:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης