Φως στο μυστήριο που εξακολουθεί να καλύπτει το σημείο όπου οι δράστες της απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρονου φοιτητή, Μάριου Παπαγεωργίου μετέφεραν τη σορό του, η οποία, αν και έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια, δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, εκτιμάται ότι θα ρίξει μαρτυρική κατάθεση, αύριο στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Οι συνήγοροι της οικογένειας του 26χρονου φοιτητή θεωρούν ότι η κατάθεση αυτή θα δώσει πολύτιμες πληροφορίες στο δικαστήριο, καθώς ο μάρτυρας φέρεται να γνωρίζει πολλά για την υπόθεση. Για τον λόγο αυτό και το δικαστήριο έχει διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του προκειμένου να εξεταστεί, ενώνοντας τα άγνωστα ακόμη και τώρα κομμάτια του «παζλ» της υπόθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικαστήριο ωστόσο αποφάσισε το πρωί τη βίαιη προσαγωγή των δύο αστυνομικών, γιων του 73χρονου βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση.

Οι δύο αστυνομικοί αν και είχαν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες το πρωί στο δικαστήριο, δεν εμφανίστηκαν, επικαλούμενοι φόβους για την ασφάλειά τους. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της πολιτικής αγωγής καθώς η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου θεωρεί ότι οι συγκεκριμένοι μάρτυρες γνωρίζουν πολλά για την υπόθεση. Τελικά, το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή των δυο αστυνομικών προκειμένου να εξεταστούν την ερχόμενη Τετάρτη.

Νωρίτερα, η εξαδέλφη του άτυχου φοιτητή καταθέτοντας στο δικαστήριο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο 73χρονος κατηγορούμενος ο οποίος υπήρξε στενός φίλος της οικογένειας, ευθύνεται για την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις η μάρτυρας ανέφερε πως η οικογένεια πιστεύει ότι κάποιος χτύπησε το Μάριο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. «Έτσι εξηγείται και το τόσο αίμα του Μάριου στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του» είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας συμπληρώνοντας πως ο κατηγορούμενος « ήταν έξυπνος, όσο ήταν στα νερά του, του χάλασε τη δουλειά η εμφάνιση των συγγενών» οι οποίοι και επέμεναν να ειδοποιηθεί για την απαγωγή η αστυνομία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης