Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος που μετέφερε παράτυπους μετανάστες σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η καταδίωξη ξεκίνησε από το Κιλκίς, ενώ στο όχημα επέβαιναν οκτώ άτομα.

Ο οδηγός του οχήματος αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα που του έκανε το πλήρωμα περιπολικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς. Ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ευζώνων προς το χωριό Άγιος Αθανάσιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθώντας τις εντολές του Κέντρου Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κινήθηκαν προς το σημείο περιπολικά της Άμεσης Δράσης, των Τμημάτων Τάξης της περιοχής, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και της Τροχαίας.

Ο μεγάλος αριθμός περιπολικών στένεψε τα περιθώρια αντίδρασης του οδηγού του καταδιωκόμενου οχήματος. Η ταχύτητά του άγγιξε τα 200 χλμ./ώρα. Από το χωριό Άγιος Αθανάσιος κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας με μέτωπο προς Θεσσαλονίκη. Από θαύμα δεν προκλήθηκε τροχαίο δυστύχημα.

Μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη Νέα Μεσημβρία και προσπάθησε να διαφύγει μέσω αγροτικών δρόμων. Τα περιπολικά απέκοψαν κάθε πιθανή οδό διαφυγής και το όχημα ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξι επιβαίνοντες οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα από την καταδίωξη του οχήματος. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο διακρίνεται το όχημα να κινείται στο αντίθετο ρεύμα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης