Νέα σοκαριστική καταγγελία ήρθε στη δημοσιότητα αναφορικά με υπόθεση βιασμού και παράνομης κατακράτησης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θύμα είναι μία 19χρονη κοπέλα, αλβανικής υπηκοότητας, η οποία επί τρεις ημέρες (από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου) βιαζόταν αλλεπάλληλα από δύο ομοεθνείς της, ηλικίας 20 και 21 ετών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα κατήγγειλε ότι γνωρίστηκε με έναν από τους δύο μέσω δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών και έτσι έκλεισαν ραντεβού να βρεθούν την περασμένη Τετάρτη σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Κυψέλη.

Στην οικία λίγο αργότερα εμφανίστηκε και ο δεύτερος άνδρας και από κοινού άρχισαν να κακοποιούν την κοπέλα επανειλημμένως, δίνοντάς της μάλιστα -όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς- ναρκωτικές ουσίες, προκειμένου να μην μπορεί να αντισταθεί στις ορέξεις τους. 

Οι δύο άνδρες άφησαν ελεύθερη την κοπέλα σήμερα Σάββατο, προκειμένου να αναχωρήσουν έπειτα για το «νησί των ανέμων». Η 19χρονη κατήγγειλε άμεσα το συμβάν, έδωσε μάλιστα και φωτογραφίες ενός εκ των ανδρών στους αστυνομικούς από τα social media κι έτσι η σύλληψη στο νησί της Μυκόνου ήταν πλέον θέμα χρόνου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο φερόμενων ως δραστών:

Όπως μάλιστα αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθησαν, σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, δύο άνδρες ξένης καταγωγής, ηλικίας 21 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.

Το πρωί του Σαββάτου 26/06, 19χρονη ξένης καταγωγής, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτησή της επί τρεις ημέρες και συγκεκριμένα από τις 23/06, σε οικία στην Αθήνα και ειδικότερα στην περιοχή της Κυψέλης και τον βιασμό της από τους συγκεκριμένους άνδρες, οι οποίοι την απελευθέρωσαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στο «νησί των ανέμων».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης