Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η επέμβαση στο ένα εκ των δύο αγγείων του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου από τον διευθυντή του αιμοδυναμικού του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης, Γεώργιο Μπομπότη.

Οι έντονοι πόνοι στο στήθος του πρώην δημάρχου προέρχονταν από οξύ στεφανιαίο σύνδρομο, σύμφωνα με τους ιατρούςΗ επέμβαση ήταν υψηλοτάτου κινδύνου, με πέντε στενώσεις, τρεις εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν με μπαλονάκι και οι δύο που αφορούσαν σε θραυσμένο παλαιότερα τοποθετηθέν στεντ (stend) με τοποθέτηση τριών νέων στεντ (stend). Στις επόμενες ημέρες, επίκειται παρέμβαση σε σύμπλοκες και υψηλού κινδύνου στενώσεις της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης διαγνώστηκε με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και παραμένει νοσηλευόμενος στη Στεφανιαία Μονάδα της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου. Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος είχε αισθανθεί έντονους πόνους στο στήθος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα από τη φυλακή, προκειμένου να του παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Ο πρώην επικεφαλής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης για την υπόθεση με την υπεξαίρεση μεγάλων χρηματικών ποσών από τα ταμεία του δήμου.

Διαβάστε επίσης:
Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Παπαγεωργόπουλου, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, 14:00

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης