«Υγειονομική βόμβα» χαρακτήρισε τις εικόνες ξέφρενου αποκριάτικου πάρτι στην Ξάνθη εν μέσω πανδημίας ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν πέτυχε το lockdown.

Δείτε το βίντεο από το xanthinea.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Πολλοί δεν θα φορούν μάσκα. Προφανώς η Θράκη που δεν είχε πρόβλημα, θα δείτε ότι θα αρχίσει μέσα σε 10-15 μέρες να έχει» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σχετικά με το lockdown είπε ότι δεν έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Υπάρχει κόπωση, αμφισβήτηση. Υπάρχουν οι μεταλλάξεις».

Είπε ακόμη ότι η εικόνα είναι τραγική στην Αθήνα και πως το σύστημα είναι πέρα από τα όρια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος πρότεινε τη επόμενη βδομάδα ή έστω τη μεθεπόμενη να ανοίξουν οι μικρές επιχειρήσεις όπου όπως ανέφερε δεν μπορεί να υπάρχει εύκολα συνωστισμός διότι σε μια μικρή επιχείρηση δεν περιμένουν πολλοί πελάτες. «Έτσι θα άρχιζε να κινείται λίγο η οικονομία, ο κόσμος θα έβρισκε μια βαλβίδα εκτόνωσης και αντί να πηγαίνει με το 4 δήθεν βοήθεια στο σπίτι του φίλου ή του συγγενή να φάει, να πιει και να γλεντήσει…. θα το έκανε συντεταγμένα. Το ίδιο πιστεύω πρέπει να γίνει με τις καφετέριες και τα εστιατόρια σε εξωτερικούς και μόνο χώρους. Αντί να πηγαίνει στην πλατεία» πρόσθεσε ο καθηγητής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης