Ρεπορτάζ: Ανδρέας Ντίνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ώρες φρίκης έζησε τα ξημερώματα η οικογένεια του 45χρονου δικηγόρου Μ.Θ. στους Θρακομακεδόνες, όταν τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στο σπίτι τους με σκοπό τη ληστεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, oι τέσσερις δράστες εισήλθαν στην κατοικία του ζευγαριού λίγο μετά τις 12.30 τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα.

Εν συνεχεία, έδεσαν το ζευγάρι και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 16 και 17 χρόνων, τους φίμωσαν και άρχισαν να καίνε τα πόδια του δικηγόρου με ένα καυτό σίδερο, προκειμένου να τους αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου που είχε στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από τρεις ώρες οι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή, έχοντας αποσπάσει από το χρηματοκιβώτιο χρυσαφικά, άγνωστο χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα και κυνηγετικά όπλα.

Όταν ο εφιάλτης τελείωσε, το ζευγάρι κάλεσε την αστυνομία. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών στην ευρύτερη περιοχή των Θρακομακεδόνων και του Μενιδίου. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εικάζουν ότι οι άγνωστοι είναι πιθανό να συνδέονται με τους δράστες που στις 28 Φεβρουαρίου του 2014 είχαν εισβάλει στο σπίτι γνωστού γιατρού στο Χαλάνδρι.

Τότε οι άγνωστοι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το ζευγάρι και την οικιακή βοηθό της οικογένειας, μετέφεραν τον γιατρό σε ένα δωμάτιο και την 55χρονη σύζυγό του μαζί με την οικιακή βοηθό σε ένα άλλο.

Στη συνέχεια έδεσαν τα χέρια και τα πόδια της οικοδέσποινας και άρπαξαν το καυτό σίδερο που χρησιμοποιούσε η οικιακή βοηθός.

Αμέσως άρχισαν να… σιδερώνουν την άτυχη σύζυγο του επιφανούς γιατρού, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα τόσο στα χέρια όσο και στην κοιλιά.

Διαβάστε επίσης:

 Θρακομακεδόνες: Φίμωσαν, έδεσαν και έκαψαν ζευγάρι με καυτό σίδερο
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014, 10:56

Φρίκη στο Χαλάνδρι
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014, 13:40

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης